august time rally ii (19 augustus 2023)

De 2e editie August Time rally wordt dit jaar gehouden op 19 augustus 2022. Het idee achter deze rally is om weer in te komen na een periode van wat minder rally rijden. Zo kan deze rally worden gebruikt om goed voorbereid aan de start te verschijnen van bijvoorbeeld de Gijs van Lennep Legend (20 Augustus) of de SLS Classic (start 30 Augustus).

Het wedstrijdgebied zal de gemeente Land van Cuijk zijn. Met ruim 350 vierkante kilometer aan oppervlakte en vele prachtige wegen biedt dit gebied voldoende ruimte en uitdaging voor een prachtige oefenrit. De systemen tijdens deze rally zullen overeenkomen met de systemen tijdens de SLS. Het is dus een mix van Pijlen en punten systemen met hier en daar een barricade die moet worden vermeden.  In het reglement staan de systemen duidelijk vermeld. 

De rally wordt verreden met de Rallycheck-App. 

De kosten voor deze rally zijn € 110 per equipe. Voor dit bedrag ontvangt u naast alle rallybenodigdheden zoals een routeboek, rallyschilden en een duidelijke uitleg ook een goed verzorgde lunch voor de start en een goede nazorg aan de finish. Alleen de drankjes komen voor eigen rekening. 

 

De planning voor de rally is alsvolgt:

Vanaf 11.30 bent u welkom voor de documentencontrole en een lunchbuffet, met uiteraard een rallykroket. Vanaf 12.16 zal de eerste equipe van start gaan. De rijtijd van de rally is ca. 4 uur en vanaf 16.16 zal de eerste equipe finishen en wacht er een leuke borrel met oa loempia's en gefrituurde uiringen. Zoals hierboven vermeld komen alleen de drankjes voor eigen rekening. Om 17.16 verwachten we de afsluitende prijsuitreiking, dineren is dus niet inbegrepen bij deze rit. 

 

Ook bij deze rally zijn sponsoren hard nodig, inschrijven als sponsor kan voor €300,- ex btw. In ruil hiervoor ontvangt uw logo een plaats op deze pagina, in de routeboeken en krijgt u de kans om een eenmalige advertentie in een nieuwsbrief van de Rallymeester te plaatsen. 

Bij deze rally kan in de drie vertrouwde klassen worden ingeschreven met welke auto dan ook! Want het risico van uw oldtimer beschadigen voor een grote rally mag worden voorkomen. Uiteraard zien wij u het liefst verschijnen in een prachtige oldtimer, maar het is niet verboden om in te schrijven met een moderne auto! Tot slot geldt er een maximum aantal startplaatsen van 45, dus wees er snel bij als u zeker wilt zijn van uw startplek!