Inschrijving 3 uur van Leusden

 

Wat leuk dat u zich in wilt schrijven voor de 3 uur van Leusden. Deze rit in de omgeving van Leusden is een absoluut pareltje. Het is de allereerste historische rit namens de Rallymeester en biedt voor elk wat wils. Van mooie landweggetjes voor de beginnende rallyrijder tot kaartleesvallen voor de meer ervaren deelnemer en dat allemaal in één klasse. Geen klassement en ook van tijdsdruk is geen sprake. Een voorproefje van de omgeving waar je doorheen rijdt, is links te zien. De rally zal worden verreden met de rallycheck app. Uitleg van deze app is hier te vinden. De routekaart en reglement ontvang je na inschrijving in de mail. Deze kun je zelf printen en je bent klaar om te starten met de rally wanneer je wilt. Wacht dus niet en schrijf je snel in om niets te missen van deze mooie historische rit. 

 

De kosten voor deelname zijn € 50,- euro per equipe. Het verzoek is om na inschrijving direct het verschuldigde bedrag over te maken op NL66 KNAB 0405 0438 48 t.a.v. De Rallymeester. Vermeld daarbij even voor welke rally u zich inschrijft. Wilt u liever een tikkie ontvangen? Dit kan ook, geef dit dan aan op uw inschrijfformulier. 

 

Uw inschrijving is pas definitief bij ontvangst van het inschrijfgeld. 

 

Routeboek en reglement ontvangt u in de opgegeven mail. Deze kan je zelf doornemen en printen, starten met de rally kan op een zelf gekozen moment. 

Gegevens bestuurder

Dit mailadres wordt aangehouden voor de Rallycheck-app. Graag even melden als dit anders is.

Gegevens navigator

 

Gegevens auto

 

Overige informatie