Dank aan de Sponsors

De oogstmaandrally kan niet doorgaan zonder de sponsors die dit jaar verbonden zijn aan dit evenement. Met dank aan Isource, DOK48 en Kempenaar kan de Rallymeester deze leuk rally organiseren. Hieronder staan de sponsoren voorgesteld in enkele zinnen, maar bezoek ook zeker even de pagina's van deze mooie en diverse bedrijven!

 

MEET THE SPONSORS

Isource

Website: www.isource.nl
Telefoon: 071-5230114

 

Met de internetdoelstellingen van onze klanten als uitgangspunt, werken wij dagelijks aan de ontwikkeling van mooie websites, apps en software. Onze aandacht voor kwaliteit gaat verder dan een mooie website of app alleen. Wij zorgen er voor dat ook de “achterkant” goed is ingericht en dat tevens de veiligheid, performance en beschikbaarheid goed zijn geregeld.


DOK48

Website: www.dok48.nl/

Telefoon: 020-330 68 17

 

Aan de haven van IJburg vind je DOK48, een gezellig eetcafé waar je kan eten en drinken, met een groot zonovergoten terras aan het water, strand in de buurt en een hecht team wat altijd voor je klaarstaat. Geopend in 2008 onder leiding van Michiel Steetskamp is DOK48 uitgegroeid tot een thuis aan de haven van IJburg en een begrip in de wijde omgeving. 


KEMPENAAR

Website: https://www.kempenaar-autobedrijven.nl/

Telefoon: 0172-46 95 55 (Alphen a/d Rijn), 0172-61 83 00 (Bodegraven)

 

Kempenaar is ruim 50 jaar een begrip de regio. Eerst als Renault dealer en sinds 2006 ook als Dacia dealer. Dagelijks staan meer dan 40 medewerkers voor u klaar om u de beste service te bieden. We noemen ons niet voor niets ’the car(e) family’! Kom langs voor een nieuwe Renault, een nieuwe Dacia of een betrouwbare gebruikte auto en ervaar onze service.