Aanbod en Samenwerking

 

Aanbod 

Vanuit de Rallymeester bieden wij twee soorten rally's aan. Ten eerste organiseren wij, vaak in samenwerking met een bedrijf, rallyevenementen. Dit zijn rally's die op één datum worden georganiseerd en verreden. Bij deze rallyevenementen is er sprake van een klassement en prijzen voor de beste deelnemers. Ten tweede organiseert de Rallymeester historische ritten. Dit zijn ritten die tussen bepaalde data of onbeperkt te rijden zijn. Bij deze ritten is er geen sprake van een klassement of een prijs. Deze ritten zijn bedoeld om je eigen rallyvaardigheden te verbeteren en een mooie rallydag te beleven. 

 

Samenwerking

Naast de rally's die wij zelf organiseren, doet de Rallymeester dit ook graag met of voor u. Heeft u interesse in het organiseren van een rally als bedrijfsuitje of leuk evenement namens uw bedrijf? Wij denken graag met u mee! De eerste afspraak is volledig gratis en vrijblijvend. Hierin wordt besproken wat uw wensen zijn en wordt er gekeken wat wij vanuit de Rallymeester voor u kunnen betekenen. Neem gerust contact op via de gegevens onder aan de pagina of vul het contactformulier in. U hoort op korte termijn iets van ons. 

 

Rallykalender


3 uur van Leusden

De allereerste rally namens de Rallymeester. Uitgezet in de omgeving van Leusden en een mooie rit voor de beginner en ervaren rallyliefhebber. Na inschrijving ontvangt u meer informatie over het programma en over waar en wanneer u uw routeboek kunt ophalen. 

Wanneer

8 maart tot 2 april

Afstand

Ca. 70 kilometer

Klassen

Toerklassen

Systemen

Pijlen kortste route en ingetekende lijn barricade (BARIL)

Kosten

€ 50,-