De Rallymeester streeft ernaar om altijd rally's in aanbod te hebben, zodat wanneer je wilt er aan deze sport gedaan kan worden. Het rallyaanbod bestaat uit twee soorten rally's.

Ten eerste zijn er Tourrally's, deze worden gereden op een zelfgekozen moment. Het doel van deze rally's is om simpelweg een leuke dag te hebben met vrienden, familie, collega's of om zelf weer in het rallyritme te komen. Er geldt bij Tourrally's een leuke korting als je inschrijft met meerdere equipes. Zie in de tabel onderaan de pagina hoeveel korting u krijgt.

Ten tweede zijn er de vertrouwde rallyevenementen, zoals deze bekend zijn. Een startlocatie, een mooie groep deelnemers en lekker eten. Deze rally's worden gereden op één specifiek moment.

Meer informatie over een rally, zoals startlocatie, routesystemen e.d. is beschikbaar door op het rallyschild te klikken. 

Tourrally's

Rallyevenementen

19 augustus 2022

€ 59,99

1 oktober 2022

€ 169,99

Contact

Heeft u specifieke wensen voor een verjaardag/familieweekend/bedrijfsuitje of een andere gelegenheid? Klik dan snel HIER om contact op te nemen. Dan bespreek ik met jullie de mogelijkheden en komen we samen tot een prachtige rally. 

 

Korting Tourrally's

Aantal equipes Procent korting
2 of 3 equipes 5 %
4 of 5 equipes 7,5 %
6 of meer equipes 10 %