Historische Ritten

 

Historisch Ritten zijn ritten die tussen bepaalde data of zelfs 365 dagen per jaar 24/7 gereden kunnen worden. Hierdoor bent u niet afhankelijk van dag, tijd of weersomstandigheden, maar kunt u op elk moment genieten van deze mooie sport. Dit wordt mogelijk gemaakt door gebruik te maken van de rallycheck app. Bij historische ritten is geen sprake van een klassement of prijs, maar ze zijn voornamelijk bedoeld voor een mooie dag op pad of het verbeteren van uw rally vaardigheden. Hieronder een overzicht van de beschikbare rally's met wat sfeerimpressies wat u onderweg kunt verwachten qua omgeving. 

 

3 uur van Leusden

Deze rit in de omgeving van Leusden is een absoluut pareltje. Het is de allereerste historische rit namens de Rallymeester en biedt voor elk wat wils. Van mooie landweggetjes voor de beginnende rallyrijder tot kaartleesvallen voor de meer ervaren deelnemer en dat allemaal in één klasse. Geen klassement en ook van tijdsdruk is geen sprake. Een voorproefje van de omgeving waar u doorheen rijdt, is rechts op de foto's te zien. De rally zal worden verreden met de rallycheck app. Uitleg van deze app is hier te vinden. De routekaart en reglement ontvangt u na inschrijving in de mail. Deze kunt u zelf printen en u kunt starten met het rijden van de rally wanneer u wilt. Wacht dus niet en schrijf snel in om niets te missen van deze mooie historische rit. 

 

Middelpunt van Nederland

Langzaam maar zeker komt er licht aan het einde van de tunnel. Nederland kan steeds een beetje meer open. Dit betekent ook dat ouderwetse rallyevenementen hopelijk weer op de kalender verschijnen. Tijd dus om de spullen weer eens op te pakken! Deze rit vanuit het Middelpunt van Nederland is een prachtige rit voor bestuurder als navigator. Mooie wegen en uitdagende kaartleesvallen zorgen voor een prachtige mix tussen plezier en uitdaging. Het mooiste is nog dat u zelf mag weten wanneer u deze rit gaat rijden! De rally zal worden verreden met de rallycheck app. Uitleg van deze app is hier te vinden. De routekaart en reglement ontvangt u na inschrijving in de mail. Durf jij de uitdaging aan?