Dank aan de Sponsors

De Tour de Gazet kan niet doorgaan zonder de sponsors die dit jaar verbonden zijn aan dit evenement. Met dank aan DOK48 en Isource kan de Rallymeester deze prachtige rally organiseren. Hieronder staan de sponsoren voorgesteld in enkele zinnen, maar bezoek ook zeker even de pagina's van deze mooie en diverse bedrijven!

 

MEET THE SPONSORS

DOK48

Website: www.dok48.nl/

Telefoon: 020-330 68 17

 

Aan de haven van IJburg vind je DOK48, een gezellig eetcafé waar je kan eten en drinken, met een groot zonovergoten terras aan het water, strand in de buurt en een hecht team wat altijd voor je klaarstaat. DOK48  is geopend in 2008 en onder leiding van Michiel Steetskamp uitgegroeid tot een thuis aan de haven van IJburg en een begrip in de wijde omgeving. 


Isource

Website: www.isource.nl
Telefoon: 071-5230114

 

Met de internetdoelstellingen van onze klanten als uitgangspunt, werken wij dagelijks aan de ontwikkeling van mooie websites, apps en software. Onze aandacht voor kwaliteit gaat verder dan een mooie website of app alleen. Wij zorgen er voor dat ook de “achterkant” goed is ingericht en dat tevens de veiligheid, performance en beschikbaarheid goed zijn geregeld.


UW BEDRIJF OOK OP DEZE PAGINA? NEEM CONTACT OP VOOR DE SPONSORMOGELIJKHEDEN