Tour de Gazet (26 november 2022)

Op 26 november 2022 vindt de Tour de Gazet plaatst. Het belooft een geweldig evenement te worden met een mooie route. Uitzetter van deze editie van de Tour de Gazet is Fred Hak en Jürgen Donders zal ondersteunen als controleur. 

 

INSCHRIJVEN

De inschrijving voor deze rit opent maandag 12 september en zal op zaterdag 19 november sluiten, tenzij het maximale aantal van 100 inschrijvende equipes eerder wordt bereikt.

Er kan ingeschreven worden in de volgende klassen:
1. Expertklasse voor zeer ervaren deelnemers;
2. Sportklasse voor deelnemers met ervaring;
3. Tourklasse voor deelnemers met geen of weinig ervaring.


De organisatie behoudt zich het recht voor om al te bescheiden equipes in een hogere klasse te plaatsen, dan
wel te optimistische equipes te adviseren in een lagere klasse uit te komen. Als de ingeschreven equipe het
niet met de beslissing in een hogere klasse mee te doen eens is, dan kunnen zij de inschrijving annuleren,
waarbij ze het volledige inschrijfgeld terugkrijgen.

 

DE AUTO

Er kan deelgenomen worden met bijzondere auto's, klassiekers, cabrio's en sportscars, ongeacht het bouwjaar. Wel geldt dat auto's van bouwjaar na 1991 uitsluitend mee kunnen doen in de tourklasse en niet meedoen voor de prijzen.

De auto dient, indien van toepassing, te zijn voorzien van een geldig apk-keuringsbewijs en vanzelfsprekend minimaal volgens de Wet Aansprakelijkheid Motorvoertuigen (WAM) verzekerd te zijn. 

 

MEETAPPARATUUR

Er mag gebruik worden gemaakt van zowel mechanische als elektronische meetapparatuur. De aanwezigheid en/of het gebruik van een Gps-navigatiesysteem, in welke vorm dan ook, is niet toegestaan.

 

VERZEKERING (DEELNEMER)

De auto waarmee je deelneemt, dient tijdens de rally verzekerd te zijn volgens de Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering Motorvoertuigen (WAM) zonder enige beperking zoals bijvoorbeeld uitsluiting bij regularity rally’s, inclusief behendigheidstesten of omschrijvingen van gelijke strekking. Het is de verantwoording van de equipe om een dergelijke verzekering of uitbreiding van de bestaande verzekering af te sluiten.

 

VERZEKERING (ORGANISATIE)
De organisatie maakt gebruik van het verzekeringspakket van de NHRF tegen Wettelijke Aansprakelijkheid voor schade aan personen en/of goederen van derden en/of vrijwilligers en/of medewerkers en/of deelnemers. Daarnaast is in dit pakket een secundaire WAM-verzekering ten behoeve van de deelnemers opgenomen.

 

VRIJWARINGSCLAUSULE 

Beide leden van de equipe dienen bij de start de zogenaamde "vrijwaringsverklaring" te ondertekenen. Wanneer één of beide equipeleden deze vrijwaring niet willen ondertekenen wordt een equipe uitgesloten van de start. De verklaring is via de onderstaande knop te lezen. 

INSCHRIJVING

Het inschrijfgeld voor deze rally betreft € 240, er kan via het inschrijfformulier worden gekozen voor een directe overschrijving of het ontvangen van een tikkie. Het inschrijfbedrag dient voor start van de rally binnen te zijn op de rekening van de organisatie. Het inschrijfgeld is inclusief het gebruikelijke pakket van rallyschilden, routeboeken, een schaallatje. Daarnaast is ontvangst met koffie en lunch tijdens de route inbegrepen en ook het diner na de rally zit inbegrepen in de prijs.

 

SPONSORING

Wilt u sponsor zijn van Tour de Gazet? Dat kan! Onderstaand zijn 3 sponsorpakketten toegelicht die beschikbaar zijn voor de Tour de Gazet: 

Bedrag van € 1.000,-
Hiervoor ontvangt de sponsor een startplaats voor de tour de gazet in een klasse naar keuze, daarnaast krijgt het logo een plaats in het routeboek en komt er flyer bij de deelnemers terecht.

 

Bedrag van € 2.000

Hiervoor ontvangt de sponsor twee startplaatsen voor de tour de gazet in klassen naar keuze, daarnaast krijgt het logo een plaats in het routeboek, komt er een flyer bij de deelnemers en komt er in de nieuwsbrief in aanloop naar de rally een verslag van de sponsor.

 

Bedrag van € 3.000

Hiervoor ontvangt de sponsor twee startplaatsen voor de tour de gazet in klassen naar keuze, daarnaast krijgt het logo een plaats in het routeboek, komt er een flyer bij de deelnemers, komt er in de nieuwsbrief in aanloop naar de rally een verslag van de sponsor en komt er op de socialmediakanalen en op de website van de rallymeester een uitgebreid verhaal over de sponsor.

 

ANNULERING

Bij een annulering voor 26 september vindt volledige teruggave het inschrijfgeld plaats. 

Bij een annulering tussen 26 september en 25 oktober vindt 50% teruggave van het inschrijfgeld plaats.

Bij een annulering na 26 oktober is er geen teruggave van inschrijfgeld meer mogelijk. Wel is het mogelijk om een andere equipe te laten rijden in de ingeschreven klasse. 

 

OVERMACHT

De organisatie zal bij overmacht € 180 terugbetalen aan de deelnemers. “Overmacht” is iedere gebeurtenis of omstandigheid boven de macht van de partijen. Bedoeld wordt onder andere het niet afgeven of het intrekken van vergunningen of door de overheid opgelegde maatregelen waardoor de rally niet door kan gaan.